#

В аеропорту "Бориспіль" українські прикордонники врятували життя іноземцю (ФОТО)

31.05.2020 11:34
В аеропорту "Бориспіль" українські прикордонники врятували життя іноземцю (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

В аеропорту "Бориспіль" чекаючи свого рейсу, чоловік втратив свідомість і залишився лежати на лавці в залі очікування, проте завдяки допомозі прикордонників гіршого сценарію вдалося уникнути

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку  "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

Героями дня стали прикордонники Роман Дум'як та Олександр Добринін, які побачили непритомного чоловіка на лавці в залі очікування. Поки Олександр викликав медичну допомогу та встановлював обмеження навколо, Роман перевіряв пульс і дихання пасажира. Упевнившись, що в непритомного є дихальна прохідність та немає кровотечі чоловік приступив до непрямого масажу серця, адже в цей час чоловік перестав зовсім дихати.

До приходу медиків прикордоннику вдалося запустити серце іноземця та привести його до тями. Старший прапорщик Роман Дум'як та  старший сержант Олександр Добринін не полишали пасажира та контролювали стан його життєвих функцій до прибуття медиків. Далі працівники медслужби надали фахову допомогу.

До слова, це вже не перше врятоване життя Романом. Ситуації з врятування життя у Романа були і на війні у 2014-2015 роках на Красній Талівці, де він проходив службу, а після повернення із зони АТО він вже кілька разів рятував життя пасажирів у аеропорту "Бориспіль", - йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що з 10 червня аеропорт "Бориспіль" планує відкрити один з двох своїх готелів, який розташований між терміналами D і B.


Читати "Моя Київщина" у Telegram