#

В Чайках під Києвом відкрили новий відділ поліції (ФОТО)

07.05.2018 11:43
В Чайках під Києвом відкрили новий відділ поліції (ФОТО)

Сьогодні, 7 травня, у селі Чайки, за участі керівництва МВС та Національної поліції відбулося відкриття нового районного відділення поліції

Про це повідомляє кореспондент інформаційного порталу "Моя Київщина".

До цього часу територію сіл Петропавлівська Борщагівка та Чайки обслуговувало Центральне відділення поліції Києво-Святошинського відділу поліції, яке розташоване у селі Мила, на відстані 17 км від зазначених населених пунктів. Це значно ускладнювало оперативне реагування на заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та події.

Саме тому свою роботу розпочало Чайківське відділення поліції у складі Києво-Святошинського відділу ГУ Національної поліції Київської області.

Відкривали нове відділення Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Нацполіції України Сергій Князєв, начальник ГУ НП у Київській області Дмитро Ценов, голова Київської ОДА Олександр Горган, голови Києво-Святошинської РДА та районної ради Мирослава Смірнова і Вадим Гедульянов, голова будівельної компанії "Омокс" Олексій Кулагін.

Сергій Князєв назвав цю подію визначним днем, оскільки це перше відкриття нового відділу поліції за час незалежності України. Голова Національної поліції запевнив, що відділ буде забезпечений усім необхідним та сподівається, що новий відділ збільшить присутність поліції на Київщині та зменшить рівень злочинності.

Арсен Аваков назвав поліцейські функції сервісом по забезпеченню безпеки громадян. За його словами, в новому відділенні працюватиме 51 поліцейський, які обслуговуватимуть житловий масив "Чайка" та анонсував, що найближчим часом тут з'явиться батальйон патрульної поліції. Він стане третім батальйоном патрульної поліції на Київщині. Міністр внутрішніх справ нагородив Олексія Кулагіна іменною зброєю.

Олександр Горган подякував поліції від імені виконавчої влади за забезпечення безпеки. Подякував інвестору, будівельній компанії "Омокс" в обличчі голови Олексія Кулагіна за надану підтримку. Будівлю відділу "Омокс" збудували за власний кошт. Горган також зазначив, що за сприяння ОДА, депутати сільської ради села Дружба виділили 10 земельних ділянок для працівників поліції-учасників АТО. Відповідні сертифікати правоохоронці отримали на церемонії відкриття.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: