#

В департаменті екології "розбирали" ситуацію в селі Крюківщина (ФОТО)

04.06.2021 10:20
В департаменті екології "розбирали" ситуацію в селі Крюківщина (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 3 червня, на засіданні департаменту екології та природних ресурсів Київської обласної адміністрації розглядали екологічну ситуацію, яка склалась у селі Крюківщина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Департаменту екології та природних ресурсів Київської обласної адміністрації у фейсбуці.

Жителі міста попросили розглянути низку питань, зокрема протиправну передачу Крюківщинською сільською радою в приватну власність земельних ділянок в межах земель водного фонду; проведення робіт в руслі річки та засмічення прибережної захисної смуги будівельним та побутовим сміттям; вирубка дерев, в районі вул. Тарасівська та Лісна села, а також незаконний видобуток корисних копалин поблизу Тарасівського полігону та влаштування там сміттєзвалища.

Розглянувши всі скарги, у департаменті вирішили створити комісію контролю за ситуацією та здійснити досудові розслідування в рамках відкритих кримінальних проваджень.

Повідомляють, що у засіданні взяли участь представники Департаменту екології та природних ресурсів КОДА, ГУ НП в Київській області, ГУ Держгеокадастру у Київській області, Державної екологічної інспекції Столичного округу, Київської  обласної прокуратури, Бучанської районної держадміністрації та органи місцевого самоврядування Бучанського району.

Нагадаємо, що у департаменті екології та природних ресурсів Київської ОДА повідомили про екологічний конкурс "Дельфін в обмін на пластикові кришечки".


Читати "Моя Київщина" у Telegram