#

В Ірпені батьки залишили на вулиці чотирьох дітей та пішли за чаркою (ВІДЕО)

11.08.2021 19:53
В Ірпені батьки залишили на вулиці чотирьох дітей та пішли за чаркою (ВІДЕО)
Фото з місця події

У понеділок, 9 серпня, на ірпінській автостанції інспектори Муніципальної варти виявили трьох дітей віком від чотирьох до шести років, і одне немовля

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Муніципальної варти Ірпеня.

Завдяки міським камерам відеоспостереження було встановлено, що батьки відлучилися у своїх справах, на годину залишивши дітей без нагляду.

Після повернення батьків з'ясувалося, що чоловік приїхав поновлювати стосунки зі своєю "коханою", раніше зруйновані домашнім насильством, через яке жінка навіть стала пацієнткою реабілітаційного центру.

Скріпити стосунки пара вирішила алкоголем, за яким і пішла до магазину, зовсім не турбуючись про долю дітей.

За довгий період відсутності батьків цю групу самотніх дітей бачили десятки дорослих – очікуючи громадський транспорт на автостанції, або просто проходячи повз.

Всі звертали на діток увагу, здивовано повертаючи голову в їх бік, але ніхто не повідомив про це відповідні служби – заявки про даний випадок не надходили ні до поліції, ні до муніципальної варти.

Інспекторами муніципальної варти була викликана ювенальна поліція, і горе-батьки були притягнуті до адмінвідповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Нагадаємо, що Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги є лідером із проведення вакцинації проти коронавірусу на Київщині.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: