#

В Ірпені дитяча студія театру виборола Гран-прі на міжнародному фестивалі

20.11.2020 20:30
В Ірпені дитяча студія театру виборола Гран-прі на міжнародному фестивалі
Фото з місця події

Ірпінська студія театру та кіно "Ромео і Джульєттавиборола Гран-прі та три перших місця в різних номінаціях на II Міжнародному багатожанровому фестивалі "Star Waves"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "ITV".

Фестиваль проходив у концертній залі Київського національного університету будівництва і архітектури.

Через карантинні обмеження багато учасників брали участь у фестивалі онлайн, проте колектив "Ромео і Джульєттивиступав на сцені. Гран-прі ірпінці вибороли завдяки фрагменту із нової вистави "Екзерсис" (постановка Вікторії Чорної).

Юних ірпінців під час виступу підтримувала засновниця та художня керівниця студії театру і кіно "Ромео і ДжульєттаІрина Карпенко, яка наразі живе та працює в Америці. А творчу мандрівку колективу з тридцяти артистів профінансували Ірпінська міська рада й відділ культури, національностей та релігій ІМР.

Мама однієї з молодих акторок розповіла, що діти зі студії театру і кіно "Ромео і Джульєтта" чи не єдині показали справді високий рівень.

Було відчуття, що сидиш у справжньому театрі, на сцені якого – професійні актори. Загалом дуже вражена і виступом, і організацією, – розповіла жінка.

Нагадаємо, що 9 листопада в місті Бровари відбулося нагородження подяками та почесними грамотами працівників закладів культури.


Читати "Моя Київщина" у Facebook