#

В Ірпені голий чоловік вимагав у лікарів дати йому наркотики (ВІДЕО)

07.05.2020 12:40
В Ірпені голий чоловік вимагав у лікарів дати йому наркотики (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У вівторок, 5 травня, в Ірпінській міській поліклініці чоловік вимагав дати йому метадон, а коли почув відмову, то повністю роздягнувся

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "КП "Муніципальна Варта" Ірпінської Міської Ради" у Faсebook, 5 травня відбулось спрацювання тривожної кнопки в Ірпінській міській поліклініці по вулиці Садовій.

По приїзду, інспектори МВ побачили на 3-му поверсі роздягнутого наголо психічно хворого, чи перебуваючого під дією наркотичних засобів порушника.

У подальшому з’ясувалось, що це мешканець Ірпеня, який прийшов в поліклініку, почав вимагати в лікарів дати йому дозу наркотику — метадону, а після отримання відмови повністю роздягнувся в фойє.

На роз’яснювальні роботи інспекторів МВ та медичного персоналу громадянин адекватно не реагував, тому додатково була викликана поліція та швидка медична допомога. Спільними зусиллями поліції та муніципальної варти відбулось затримання чоловіка, під час якого він чинив активний спротив і відбивався. У примусовому порядку громадянина було доставлено в профільний медичний заклад.

Нагадаємо, що 5 травня в місті Ірпінь після тривалої перерви почав працювати ринок.



Читати "Моя Київщина" у Telegram