#

В Ірпені група п’яних чоловіків порушувала громадський порядок (ВІДЕО)

11.05.2021 11:39
В Ірпені група п’яних чоловіків порушувала громадський порядок (ВІДЕО)
Фото з місця події

Днями у Ірпені працівники "Муніципальної варти" виявили посеред міста групу п’яних чоловіків, які неадекватно себе поводили

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "КП "Муніципальна Варта" Ірпінської Міської Ради" у Faсebook.

На відео чоловіки  сидять посеред міста, поводять себе агресивно та вживають нецензурні слова.

У дописі працівники "Муніципальної варти" нагадують, що громадські місця і рекреаційні зони міста Ірпеня вільні від вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Далі вони закликають поводити себе свідомо, бо правоохоронні органи не можуть бути всюди одночасно, і про все знати, а камери відеоспостереження і фізичні пости також неможливо розмістити скрізь, бо жоден бюджет не витримає фінансового навантаження для реалізації таких заходів.

У повідомленні наголошується:

Якщо Ви стали свідком адмінправопорушень, порушень громадського порядку на території рекреаційних зон міста та в громадських місцях Ірпеня — звертайтесь в будь-який час доби до чергової частини Муніципальної варти: (073) 07-00-557 (+Viber, Telegram, WhatsApp) або (045 97) 60-400.

Нагадаємо, що в Ірпені біля житлового комплексу «Синергія-3» чоловік натравив свого ягдтер’єра на бездомного собаку, а потім ще й побив його ногами.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram