#

В Ірпені інфекційне відділення лікарні отримало новий апарат ШВЛ

12.08.2020 18:40
В Ірпені інфекційне відділення лікарні отримало новий апарат ШВЛ
Фото з місця події

У понеділок, 10 серпня, інфекційне відділення Ірпінської центральної лікарні отримало ще один апарат штучної вентиляції легень

Яксповідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Правда Ірпеня", про це повідомив перший заступник мера Ірпеня Олександр Маркушин.

Як зазначається у повідомленні, Ірпінь продовжує готуватися до другої хвилі коронавірусу, яку експерти прогнозують на осінь. Придбала новий апарат ШВЛ та передала медикам компанія "Нові метри".

У новому інфекційному відділенні Ірпінської міської лікарні є 9 індивідуальних боксів на 40 функціональних ліжок з максимальною можливістю облаштування на 50. Це відділення з облаштованим під’їздом для авто «швидкої» та майданчиком для дезінфекції «швидких». Приміщення обладнане системою фільтрації води та септиком на стічні води. Кожен бокс має приточно-витяжну окрему вентиляцію з підігрівом. Все відділення укомплектоване новими меблями і інвентарем.  В кожному боксі присутні холодильник, мікрохвильова піч, туалет і душ, – повідомив Маркушин.

Нагадаємо, що 12 серпня патрульна поліція Києва опублікувала відео, як водій маршрутки в Ірпені в’їхав у МАФ.

Читати "Моя Київщина" у Facebook