#

В Ірпені комунальники продовжують оновлювати сміттєві майданчики (ФОТО)

13.11.2021 13:00
В Ірпені комунальники продовжують оновлювати сміттєві майданчики (ФОТО)
Фото з місця подій

У рамах реконструкції прибудинкових територій в Ірпені оновлюють сміттєві майданчики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Заступник директора КП "УЖКГ "Ірпінь" із питань благоустрою міста Дмитро Сухомлин розповів, що на вулиці Северинівській, 11 проводиться чергове вирівнювання покриття, на якому в ході експлуатації з’явилися деякі нерівності, і людям було незручно пересуватися і викидати сміття.

Крім того, він додав, що цей сміттєвий майданчик збудований на схилі вулиці, через що під час сильних злив сюди часто потрапляла вода:

Під час сильних опадів в одній частині сміттєвого майданчика було дуже багато води. Це ускладнювало мешканцям користування даним майданчиком, і вони викидали сміття прямо на початку майданчика.

На вирівнювання такого сміттєвого майданчика витрачається не менше двох кубів бетону. Після цього його поверхня підніметься на 15 сантиметрів, що не дозволить тут збиратися воді.

Зазначимо, що оновлення сміттєвих майданчиків розпочинається в червні й триває до середини листопада. І наразі цей сміттєвий майданчик – останній, який ремонтують цього року. Поновлення продовжиться навесні.

Нагадаємо, що в Ірпені на перехресті вул Натана Рибака з вул Полтавською встановили штучний обмежувач швидкості руху – "лежачий поліцейський".


Читати "Моя Київщина" у Facebook