#

В Ірпені люди вийдуть на мітинг проти новобудов

26.04.2021 09:40
В Ірпені люди вийдуть на мітинг проти новобудов
Фото з мережі інтернет

У четвер, 29 квітня, о 9:00 біля Ірпінської міської ради відбудеться акція за збереження природи Ірпеня та проти новобудов

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ірпінь Dailу/Ирпень" у Facebook.

Місцеві жителі пишуть, що через велику кількість новобудов природа Ірпеня нещадно нищиться. За їхніми словами, щоб сходити з дітьми до лісу щоразу доводиться ходити далі.

Також в Ірпені не вистачає місця в дитсадках та школах через величезну кількість людей, адже в місті, розрахованому на 50 тис жителів сьогодні вже мешкає 100 тис:

Карплюк із забудовниками почав новий етап масованого будівництва, що в найближчі роки призведе до подвоєння кількості жителів. Де ми всі будемо лікуватися? Де будуть навчатися наші діти? У влади немає намірів будувати соціальну інфраструктуру, до того ж для цього немає землі та коштів! Вже сьогодні з усіх сторін міста в річки і ліси тече каналізація! Куди будуть приєднувати новобудови? В наші старі комунікації, які на 40% аварійні? Вас не може не хвилювати  постійне відключення електрики через перенавантаження! Наші вузенькі вулички вже  не вміщують усі автомобілі. Що буде, якщо в місті їх додасться ще десятки тисяч?

Саме тому жителі Ірпеня збираються 29 квітня о 9:00 до міської ради для підтримки свого майбутнього.

Нагадаємо, що на ірпінській набережній з’явилось фортепіано.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook