#

В Ірпені на розвиток спорту виділили 500 тис грн

02.08.2020 15:20
В Ірпені на розвиток спорту виділили 500 тис грн
Фото з мережі Інтернет

Цього року в місті Ірпінь на розвиток спорту виділили 500 тис грн

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Правда Ірпеня", це розповів перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

В Ірпінській міській раді підтримують спортсменів міста. Наразі допомагають срібному призеру Олімпійських ігор  Валерію Андрійцеву ефективно готуватися до Чемпіонату світу з вільної боротьби у Сербії, який планують провести у грудні цього року.

Сьогодні зустрівся зі спортсменом, яким пишається Ірпінь, уся Україна і я особисто! Це Валерій Андрійцев – борець вільного стилю, бронзовий призер чемпіонату світу, срібний призер чемпіонату Європи, срібний призер Олімпійських ігор. Заслужений майстер спорту України з вільної боротьби. Цього року Валерій планував виборювати право представляти нашу державу на Олімпійських іграх у Токіо. Однак через поширення у світі коронавірусу, були скасовані усі спортивні змагання. Зрозуміло, що спортсмени не можуть піти на карантин. Підтримувати форму, витривалість, уміння та реакції потрібно кожного дня. Тому зараз Валерій активно тренується, щоб наступного року достойно представляти нашу країну та наше місто на світових рингах. Ми раді підтримувати спортсменів Ірпеня. Наразі допомагаємо Валерію Андрійцеву ефективно готуватися до Чемпіонату світу з вільної боротьби у Сербії, який планують провести у грудні цього року. Зокрема, закуповуємо форму, спортивний інвентар тощо. Загалом цього року місто передбачило 500 тисяч гривень на розвиток спорту вищих досягнень, – зазначив Олександр Маркушин.

Нагадаємо, що 31 липня в місті Ірпінь сталася пожежа у будівлі гуртожитку ВАТ "ПП Укркабель" та прибудованому складі, вогонь охопив майже 600 кв м.

Читати "Моя Київщина" у Telegram