#

В Ірпені під час конфлікту зі старшокласниками постраждав школяр

19.02.2021 19:25
В Ірпені під час конфлікту зі старшокласниками постраждав школяр
Ірпінська школа №12

Учора, 18 лютого, в ірпінській школі №12 під час перерви постраждав учень 5 класу

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Ірпінської міської ради, про це розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Учора в Ірпінській школі №12 стався прикрий інцидент. На перерві після третього уроку під час конфлікту із старшокласниками постраждав п’ятикласник. Це відбулося у присутності учителя фізичного виховання школи. Для з’ясування обставин події уже проводиться службове розслідування. Відповідно до наказу управління освіти і науки Ірпінської міської ради створено комісію щодо вивчення дій або бездіяльності безпосередньо вчителя фізичного виховання та встановлення причин, які призвели до такої ситуації, – зазначив Олександр Маркушин.

Очільник Ірпеня наголосив, що до обов’язків педагогічних працівників належить і забезпечення захисту учнів під час освітнього процесу від будь-яких форм насильства, що можуть завдати шкоди їх здоров’ю, та дотримання етичних і моральних норм поведінки.

Тому зараз нами докладаються усі зусилля щодо об’єктивної та правомірної оцінки цієї ситуації та запобігання схожим випадкам у майбутньому, – підкреслив міський голова Маркушин.

Нагадаємо, що 18 лютого очільник поліції Київщини полковник поліції Андрій Нєбитов представив особовому складу відділу поліції №2 міста Ірпінь Бучанського районного управління поліції нового керівника.

Читати "Моя Київщина" у Telegram