#

В Ірпені під час п’янки чоловік напав із ножем на знайомого

14.01.2022 10:21
В Ірпені під час п’янки чоловік напав із ножем на знайомого
Фото з місця подій

У вівторок, 11 січня, 36-річний житель міста Ірпінь під час побутового конфлікту наніс 53-річному знайомому ножові поранення в ліве плече та стегно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Про отримання тілесних ушкоджень до закладу охорони здоров'я повідомив сам потерпілий.

Правоохоронці встановили, що напередодні 53-річний  знайомий попросився тимчасово пожити у будинку мешканця міста Ірпінь. Так, у ніч на 11 січня чоловіки вживали алкогольні напої та між ними виникла сварка, під час якої зловмисник схопив ніж та вдарив ним свого опонента.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає  штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Нагадаємо, що 13 січня в Ірпені до працівників поліції звернулася дівчина та повідомила, що зі стоянки біля помешкання зник її автомобіль.

Читати "Моя Київщина" у Facebook