#

В Ірпені планують відкрити нову школу (ВІДЕО)

06.03.2020 15:19
В Ірпені планують відкрити нову школу (ВІДЕО)
Фото школи

Незабаром, учні Ірпеня матимуть змогу навчатися в модерній приватній школі із сучасним підходом до навчання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на  "ITV".

Наразі відомо, що вже цього року очікується відкриття нової школи Astor School в Ірпені. Зауважимо, що це буде сучасна чотирьохповерхова будівля на вулиці Соборній. У такій новітній школі вже з 1 вересня цього року зможуть отримувати освіту 500 школярів. До слова, аналогічний навчальний заклад уже два роки діє в Білогородці Києво-Святошинського району.  

Варто зазначити, що дітлахів навчатимуть за державною програмою Міністерства освіти. До того ж, акцент засновники Astor School ставлять  на якості, комфорті та безпеці. У школі поглиблено вивчатимуть англійську мову та фінансову грамотність уже з першого класу.  

"Це допоможе в майбутньому відкрити власний бізнес та бути фінансово незалежними", - пояснює засновник і директор школи Андрій Піллероа. 

Навчальний день у сучасній школі триватиме з 8:00 до 19:00, проте за потреби учні зможуть залишитись у школі й до 22:00. Усе домашнє завдання учні виконуватимуть із вчителями. Окрім цього, усі школярі матимуть змогу відвідувати щодня два гуртки на вибір, харчуються та відпочивати в школі. Ба більше, усі учні отримають необхідні підручники та канцелярію. До того ж, освітній процес у школі - модернізований. Усі діти будуть забезпечені ноутбуками та іншою технікою. Проте, мобільні телефони в такому закладі - заборонені. 

"Усі учні о 8:00 ранку віддають свої гаджети охоронцям, а після закінчення навчання забирають", - говорить Андрій Піллероа.

Варто зауважити, що стороннім вхід до навчального закладу заборонений. Ба більше, у приміщенні діятиме цілодобове відеоспостереження. Наразі планують встановити 90 відеокамер. Сучасна школа буде світлою, просторою, укомплектованною екологічно чистими меблями. Зауважимо, що зараз триває набір учнів, усі деталі можна знайти на сайті Astor School.

Нагадаємо, що на вулиці Пушкінській у місті Ірпінь сталася ДТП.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: