#

В Ірпені планують відкриття нового молодіжного простору

24.01.2024 21:10
В Ірпені планують відкриття нового молодіжного простору
Фото з мережі інтернет

В Ірпені планується створення сучасного молодіжного простору, який забезпечуватиме можливість діалогу між студентами, учнями та активними молодими людьми Ірпінської громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис органу.

З ініціативою виступила Олександра Ільніцька, президентка Молодіжного парламенту Ірпеня.  За її словами, парламент вже провів відповідну зустріч з представниками дитячого фонду ЮНІСЕФ та освітньої фундації GoGlobal, оглянувши приміщення для молодіжного простору та обговоривши його концепцію, оформлення і оснащення технікою.

Олександра Ільніцька зазначила:

Молодіжний простір – це місце, де молодь може розкрити свій потенціал та активно долучитися до громадського життя. Приємно, що цю ініціативу Молодіжного парламенту Ірпеня підтримує керівництво міста та міжнародні партнери. Створення простору - на постійному контролі міського голови Олександра Маркушина, його заступників Андрія Кравчука та Юлії Устич. Зі свого боку, команда МПІ робить все для створення нових можливостей у молодіжному середовищі.

Нагадаємо, що простір для жінок та дівчат "Вільна" запрошує на групові активності, лекції та практикуми, які відбудуться з 24 по 28 січня.

Читати "Моя Київщина" у Telegram