#

В Ірпені поліцейські отримали нові транспортні засоби

23.11.2020 08:57
В Ірпені поліцейські отримали нові транспортні засоби
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно автопарк Ірпінського відділу поліції поповнився двома службовими автомобілями завдяки допомозі Міністерства внутрішніх справ України за підтримки представництв місії ЄС в Україні, Управлінню ООН по обслуговуванню проектів, а також консультативній місії ЄС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Ірпінський відділ поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

Протидія домашньому насильству лишається одним з пріоритетів роботи поліції. Тож сучасні автомобілі будуть передані мобільній групі протидії домашньому насильству та групі реагування патрульної поліції.

Збільшення кількості службових авто дасть змогу ефективніше проводити превентивну діяльність,  відвідувати родини, які перебувають на обліку. А в разі скоєння домашнього насильства – оперативно прибувати на допомогу тим, хто потерпає від насилля, та затримувати порушників, - йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що Київська обласна прокуратура повідомила, що старший сержант поліцейського батальйону конвойної служби ГУНП у м. Києві зберігав наркотики та психотропи.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: