#

В Ірпені постачальник послуг Інтернету "погорів" на злочинних діях

13.05.2022 13:14
В Ірпені постачальник послуг Інтернету "погорів" на злочинних діях
Фото з мережі Інтернет

В Ірпені інтернет-провайдер "Бест" ріже кабелі й самовільно приєднує до своєї мережі абонентів іншої компанії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Telegram-канал "DOMINET".

У будинках житлового комплексу "Грін Ярд" на вулиці Білокур в Ірпені співробітники інтернет-провайдера "Бест" самовільно приєднали до своєї мережі низку абонентів компанії "DOMINET", пошкодивши при цьому кабелі.

Після відновлення сервісу в цих будинках компанія "DOMINET" зіткнулася з дуже неприємною ситуацією. Стало відомо, що компанія "Бест", яка раніше закінчила відновлювальні роботи в цьому комплексі, ходила квартирами та пропонувала підписати договір із ними. 

У дописі йдеться:

Були люди, які дали згоду, а були ті, що відмовилися. Ми не були проти такого підходу "Беста" до роботи. Але є велике АЛЕ! До нас звернувся абонент, який не бажав переходу до конкурентів та чекав на нас. У результаті відновлення підключення будинку до сервісу інтернет у нього не запрацював. 

Після діагностики працівники "DOMINET" з'ясували, що "Бест" просто понадкушував кабелі чинних абонентів "DOMINET"  і переключив до себе. 

У "DOMINET" додали:

Нашкодили. Нам потрібно тепер гаяти час на відновлення, а не займатись іншими будинками, які нас також чекають.

Також працівники постраждалого постачальника помітили, що ті абоненти, які були підключені в гігабітні порти, стали 100-мегабітними. "Бест" вирізав по декілька жил, щоб перепідключати на себе нові квартири.

У компанії зазначили, що йдеться про будинки на вулиці Білокур, 2-Г, 2-Г/1, 7-А, 7-Б, 8-А, 8-Б, 8-В та 8-Г.

Нагадаємо, що заступник керівника Офісу Президента, очільник КОВА, куратор гуманітарного штабу та ірпінський міський голова оглянули місце, де в Ірпені планується будівництво нового житлового комплексу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram