#

В Ірпені продовжують укомплектовувати сучасний медичний центр (ФОТО)

10.02.2022 12:30
В Ірпені продовжують укомплектовувати сучасний медичний центр (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

В Ірпені новий медичний центр "крокує" до завершення будівництва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олександра Маркушина у Facebook.

Зазначимо, що медичний центр розташований в Ірпені, на вулиці Садовій. Наразі там паралельно тривають фінальні внутрішньо-оздоблювальні роботи на всіх поверхах будівлі та встановлення новітнього обладнання у відділенні невідкладних станів.

Уже повністю готовий до роботи кабінет із сучасним комп’ютерним томографом. Це надійний апарат Siemens на 64 зрізи, який може обстежувати пацієнтів вагою до 307 кг та робити томографію з контрастом. Його вартість 18 мільйонів гривень і отримав його Ірпінь в рамах програми Президента "Велике будівництво".

Також у рамах програми в медцентр надійшов і цифровий рентген-апарат вартістю 5 мільйонів гривень. Його встановлення саме завершується. Очікується поставка апарату МРТ та ангіографа.

Крім цього, триває клопітка робота із забезпечення медцентру й всім іншим необхідним обладнанням та устаткуванням. У процесі тендер на облаштування так званих "чистих приміщень", а до кінця місяця відкривається процедура закупівлі офісних та медичних меблів. На все це в бюджеті громади передбачили понад 21 мільйон гривень.

Голова Ірпеня Олександр Маркушин розповів:

Наголошую і нагадую, будівництво медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені здійснюємо винятково за кошти бюджету громади. На це пішло вже майже 150 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що Ірпінська міська публічна бібліотека імені Максима Рильського отримала 361 новинку літератури.


Читати "Моя Київщина" у Telegram