#

В Ірпені пройшов командний веломарафон "Романівські болота" (ФОТО, ВІДЕО)

05.10.2021 10:40
В Ірпені пройшов командний веломарафон "Романівські болота" (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця подій

В Ірпені відбувся незвичний аматорський велоквест "Романівські болота"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту «ITV».

Жителі Ірпеня звикли спостерігати за різними велоподіями на міській набережній. Велоквест "Романівські болота" став вже сьомою велоподією 2021 року в місті Ірпінь, і найбільш незвичайною. Учасникам велоквесту необхідно було проїхати до пів сотні кілометрів околицями Ірпеня та Києва і виконати низку завдань на контрольних пунктах.

Максим Гладаревський, співорганізатор велоквесту "Романівські болота" коментує:

Це були квести на командну дію. Наприклад, на другому контрольному пункті був конкурс – заклеїти камеру, але кожен учасник команди міг використовувати тільки одну руку. Це було дуже весело.

Участь у змаганнях узяли 24 команди з Ірпеня та Києва. У кожній із них було від двох до чотирьох учасників. Гонщики не були обмежені в часі, а тому фінішували без поспіху: стартували о 10-й ранку, а поверталися пообіді. Одразу після приїзду кожен учасник отримував медаль фінішера. Жодна команда не оминала фотозону з талісманом перегонів – романівським комариком.

У підсумку змагань не було переможців чи переможених. Кожна команда отримала диплом та подарунки від генерального спонсора події – Товариства "Відважних". За виконання додаткових завдань між учасниками розіграли безпрограшну лотерею.

Дарина Катькало, радниця Ірпінського міського голови, вважає, що Ірпінь по-справжньому заслуговує на звання велосипедної столиці Київщини.

Велоквест є завершальною подією цього сезону, а команда велосипедистів вже починає готуватися до наступного року.

Нагадаємо, що в Ірпені відбудеться турнір зі збирання сміття.



Читати "Моя Київщина" у Telegram