#

В Ірпені розпочалося будівництво житлового комплексу комфорт-класу (ФОТО)

16.02.2022 17:00
В Ірпені розпочалося будівництво житлового комплексу комфорт-класу (ФОТО)
Фото з місця подій

Інвестиційна група "Molodist" розпочала роботи на будівельному майданчику житлового комплексу "Burgundia 3" в Ірпені

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Molodist".

"Burgundia 3" – це новий проєкт Інвестиційної групи "Molodist". Сучасний та зручний житловий комплекс комфорт-класу, що складається з 12-ти п’ятиповерхових будинків. Споруджують комплекс за цегляною технологією будівництва на основі монолітно-збірного фундаменту. Будинки утеплені мінеральною ватою, фасад зроблений із декоративної штукатурки.

Територія комплексу закрита для автомобілів та облаштована з урахуванням сучасних тенденцій: пішохідні доріжки, зони для відпочинку, ландшафтне озеленення і, звичайно ж, власний променад та центральна площа.

Для дітей передбачені ігрові та спортивні майданчики. Для молодих і активних людей – зручний зв’язок із містом, розвинена інфраструктура в самому мікрорайоні. Для старшого покоління – тиша і спокій.

Зазначимо, що наразі компанія споруджує житлові комплекси в Ірпені та інших населених пунктах Київщини: ЖК "Молодість", ЖК "Олімп", ЖК "Фаворит Premium", ЖК "Irpin City", ЖК "Chekhov Park", ЖК "Атмосфера".

Додаткову інформацію про умови продажу та відповіді на інші запитання щодо житлових комплексів Інвестиційної групи "Molodist" можна отримати у відділі реалізації нерухомості.

Нагадаємо, що в місті Ірпінь на перетині вулиць Університетської та Київської встановлять світлофор.



Читати "Моя Київщина" у Telegram