#

В Ірпені щопонеділка роздають гарячі обіди біля міської бібліотеки

17.01.2023 10:30
В Ірпені щопонеділка роздають гарячі обіди біля міської бібліотеки
Фото з місця події

Щопонеділка о 13:30 для мешканців Ірпеня біля приміщення Ірпінської міської бібліотеки роздають гарячі обіди від БО "Мудра Справа"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку Парафії Різдва Пресвятої Богородиці у Facebook.

Коли цю ініціативу від Української Греко-Католицької Церкви тільки розпочали, багато людей не знали про цей захід. Проте вже 16 січня прийшло більше людей, які одразу отримали ці комплексні гарячі обіди.

Місце для роздачі було наперед узгоджене з місцевою владою, адже саме біля бібліотеки створений штаб, куди приходять переселенці, люди, що втратили помешкання і майно, та інші потребуючі.

Отримати один із 200 комплексних обідів може кожен, хто приходить. По допомогу звертаються, зокрема, переселенці з Бахмута, Соледара та інших міст, де зараз точаться страшні бої.

Нагадаємо, що іспанський благодійний фонд "Glory to Ukraine" доставив в ірпінське модульне містечко "Дубки" гуманітарну допомогу – продукти харчування, засоби гігієни, іграшки, корм для тварин, візок для людей з інвалідністю та інше.

Читати "Моя Київщина" у Telegram