#

В Ірпені спалахнув черговий будівельний скандал: люди купили квартири з тимчасовою комунікацією (ВІДЕО)

18.02.2021 10:20
В Ірпені спалахнув черговий будівельний скандал: люди купили квартири з тимчасовою комунікацією (ВІДЕО)
Фото з місця події

В місті Ірпінь люди купили квартири у забудовника Мирончука, а потім дізналися, що в новобудові лише тимчасова комунікація

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вікна-новини".

Люди купили квартири, оформили право власності, а вже потім дізналися, що всі комунікації в них тимчасові, як на будмайданчику. Замість каналізації - вигрібна яма, водопостачання з колодязя, замість електрики тимчасовий кабель, а газу взагалі немає. Причому за такі вигоди вони платять втридорога. За останній місяць тільки електропостачання деяким квартирам обійшлося в 6 тис грн.

Через те, що в будинках немає газового опалення, температура в квартирах досягає лише 14 градусів тепла. Таку температуру підтримують електроприладами, через це рахунки за електроенергію приходять з немалою сумою. До того ж, мешканці платять за промисловим тарифом, ніби в багатоповерхівках досі триває будівництво.

Гроші за постачання електроенергії надходять до кампанії забудовника Антона Мирончука, тому що саме вона є постачальником. Кожного місяця рахунки на саморобних платіжках зростають. Забудовника скарги мешканців не бентежать, він лише погрожує залишити їх взагалі без електропостачання.

В офісі Мирончука відмовилися давати коментарі журналістам стосовно цієї ситуації. А люди бідкаються, що міська рада ніяк не намагається допомогти їм вирішити це питання.

Також нагадаємо, що 16 лютого, правоохоронці затримали заступника начальника відділу архітектури та містобудування Ірпінської міської ради Михайла Сапона – чоловіка підозрюють у хабарництві.


Читати "Моя Київщина" у Facebook