#

В Ірпені стартує масштабний конкурс ерудитів

14.04.2021 12:52
В Ірпені стартує масштабний конкурс ерудитів
Фото з мережі Інтернет

У п’ятницю, 16 квітня, в Ірпінському ліцеї інноваційних технологій буде проведена інтелектуальна гра "Spring Quiz Irpin"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Зазначимо, що конкурс проходитиме в онлайн-форматі. У ньому візьмуть участь понад два десятки команд ерудитів із різних міст і селищ. Наразі зареєструвалася вже 21 команда з Ірпеня, Бучі, Гостомеля та інших населених пунктів Київщини та Житомирщини. До речі, реєстрація триватиме до 15 квітня.

У ході гри учасники будуть відповідати на запитання, які стосуються різних сфер – науки, техніки, культури тощо. Варто додати, що вікових обмежень для гравців немає.

Ми почали грати в ІЛІТі три роки тому з учнями 8-11 класів. Потім доєдналася команда вчителів, далі – команда батьків, згодом почали приєднуватися команди з інших навчальних закладів. Коли в країні ускладнилася епідемічна ситуація, перейшли в онлайн-формат. Раніше грали щомісяця, тепер – раз у квартал: потрібно більше часу на підготовку таких запитань, щоб учасники під час онлайн-гри не могли за хвилину "загуглити" підказку, – розповів організатор гри, вчитель інформатики, робототехніки і програмування ІЛІТ Іван Нечипорук.

За правилами, в кожній команді має бути 6-7 гравців. Інтелектуальний турнір розпочнеться о 15:00 і триватиме близько двох годин.

Онлайн-трансляція змагання відбуватиметься на YouTube-каналі організатора. Три команди, які посядуть призові місця, будуть нагороджені кубками у вигляді сови (символа гри) та пам’ятними призами. Володарі першого місця отримають грошові винагороди від спонсорів.

Нагадаємо, що хлопець із Ірпеня вже п’яту добу знаходиться в реанімації після ураження високовольтним струмом.

Читати "Моя Київщина" у Facebook