#

В Ірпені стартував конкурс громадських проектів (ФОТО)

18.05.2018 10:04
В Ірпені стартував конкурс громадських проектів (ФОТО)

В Ірпені розробили програму спрямовану на отримання грантових коштів від міжнародних організацій. За для цього міська влада оголосила конкурс громадських проектів, спрямованих на розвиток малого та середнього бізнесу в місті

Про це повідомляє інформаційний портал  "Моя Київщина" з посиланням на допис мера Ірпеня Володимира Карплюка на своїй сторінці у Facebook.

Завдяки ініціативі Європейського Союзу "Мери за економічне зростання", до якої Ірпінь долучився минулого року, наша громада отримала можливість отримати грантові кошти на реалізацію ідей, корисних для міста.

За умовами ЄС, ідеї мають бути спрямовані на створення нових робочих місць, надходження податків до місцевого бюджету та збільшення умов для приваблення інвестицій у місто в майбутньому.

Подати свій проект може кожен бажаючий: фізичні особи, ініціативні групи, громадські організації. Процес координує Ірпінська агенція розвитку.

"Запрошую громадськість активніше долучатися до розробки проектів, що сприятимуть розвиткові малого та середнього бізнесу в Ірпені", - запросив Володимир Карплюк.

Свої проекти можна надсилати до 25 травня на електронну адресу [email protected]. Найкращі ідеї потраплять на розгляд відповідних інституцій Євросоюзу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook