#

В Ірпені стартував онлайн-конкурс читців творів Лесі Українки

11.02.2021 11:30
В Ірпені стартував онлайн-конкурс читців творів Лесі Українки
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 11 лютого, в Ірпені стартував мистецький проєкт "Я вічно буду жити", присвячений 150-ій річниці з Дня народження Лесі Українки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Євгенії Антонюк у Facebook.

У рамках проєкту відбудеться онлайн-конкурс читців творів Лесі Українки та конкурс малюнків за мотивами творчості письменниці. Для участі в змаганні читців потрібно з 11 до 21 лютого включно опублікувати відео з декламацією творів на сторінці відділу культури у фейсбуці (обов’язково з хештегом #Леся_150).

Малюнки на конкурс можна приносити до Ірпінської бібліотеки для дітей (вулиця Шевченка, 3-А) з 15 до 23 лютого. Роботи  мають бути підписані: назва твору, ПІБ, вік, контактний телефон виконавця.

Спеціальне журі визначить переможців проєкту. Додатковий подарунок від організаторів отримає виконавець, який збере найбільше вподобань під публікацією.

За результатами проєкту буде проведена підсумкова виставка малюнків, на якій переможці конкурсу читців зможуть зачитати обрані ними твори величної Лесі, – зазначила керівниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк.

Нагадаємо, що комунальний інтернет-провайдер "Ірпінькомунікаціясервіс" ліквідують через збитковість.

Читати "Моя Київщина" у Facebook