#

В Ірпені створили робочу групу з питань якості електропостачання

01.02.2021 15:50
В Ірпені створили робочу групу з питань якості електропостачання
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в місті Ірпінь створили робочу групу з питань якості електропостачання та технічного стану електричних мереж і обладнання на території громади

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Ірпінської міської ради, це розповів міський голова Олександр Маркушин.

За його словами до складу робочої групи входять представники ОСББ,  ДТЕК, а також профільне управління і перший заступник міського голови.

Очолив робочу групу перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук. За його словами, члени групи ухвалили рішення збиратися щонайменше раз у місяць та тримати на контролі всі питання, що стосуються електропостачання в Ірпені.

Міський голова Олександр Маркушин дав нам доручення оперативно реагувати на всі звернення, на всі перебої з електроенергією, які відбуваються в місті, щоб мешканцям було набагато комфортніше. Нам треба постаратися це забезпечити, - зауважив Андрій Кравчук .

Робоча група вже почала працювати. Зауважується, що  найголовніше питання, яке їм потрібно було вирішити, стосувалося проблемного кабелю, через аварію на якому на Різдво залишився без електропостачання цілий мікрорайон "Синергія".

Учора якраз стосовно цього кабелю була розписана дорожня карта. Покроково – хто що робить. Деякі рішення повинні бути вольові і з боку міської влади, і з боку ДТЕК. І вчорашня зустріч показала, що вони готові приймати ці рішення, якими б фінансово болісними вони (рішення) не були, бо без вкладення якихось фінансів тут не обійдеться, - говорить голова Громадської спілки ОСББ "Ірпінь" Руслан Шевчук.

Нагадаємо, що ірпінчанка Ірина Коляденко знову стала чемпіонкою України з вільної боротьби.

Читати "Моя Київщина" у Facebook