#

В Ірпені створять "світлі" переходи

24.04.2018 14:59
В Ірпені створять "світлі" переходи

Скоро в Ірпені встановлять освітлення на пішохідних переходах. Така ідея громади міста стала найбільшою за кількістю звернень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Правду Ірпеня".

“Робоча група опрацювала всі пропозиції, які надходили на пошту, по телефону і в коментарі в соціальних мережах. За нашими підрахунками найбільша кількість пропозицій, це більше 40, стосувались створення підсвічування пішохідних переходів. З цього ми і почнемо”, – повідомив Андрій Літвинов.

За його словами, вже сім таких переходів закладені у бюджет. Їх облаштують на стиках вулиць Стельмаха – Северинівська, Котляревського – Натана Рибака, Котляревського – Покровська, Калініна – Северинівська, Воїнів Афганістану – Северинівська, Стрілецької Дивізії – Северинівська і Котляревського – 6-та лінія.

Далі планують взятися і за друге за кількістю звернень питання – облаштування "лежачих поліцейських".

«Ми побачили, що гумові «поліцейські», які трохи дешевші за «євро», постійно вибиваються. Мінімум один раз на рік їх треба оновлювати. У свою чергу «євро» – довготривалі, слугують декілька років, не потребують додаткових вкладень і не так шкодять транспорту. Тому ми вирішили відмовитись від старого варіанту», – зазначив Андрій Літвинов.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: