#

В Ірпені судитимуть інженера, який допоміг привласнити півмільйона гривень

22.06.2020 18:45
В Ірпені судитимуть інженера, який допоміг привласнити півмільйона гривень
Фото з мережі Інтернет

У селищі міського типу Гостомель підприємство, з яким укладали договори з капітального ремонту дахів будинків, привласнило майже 500 тисяч гривень бюджетних коштів 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області. 

За процесуального керівництва Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно інженера технічного нагляду за фактом службового підроблення та пособництва у привласненні майже півмільйона гривень бюджетних коштів КП "УЖКГ "Гостомель" (ч. 1 ст. 366 та ч. 5 ст. 27 ч. ч. 2, 3 ст. 191 КК України).

Встановлено, що між КП "УЖКГ "Гостомель"(ч. 1 ст. 366 та ч. 5 ст. 27 ч. ч. 2, 3 ст. 191 КК України) та підприємством укладено договори з капітального ремонту дахів будинків у смт. Гостомель Київської області. Підозрюваний, сприяючи директору підприємства-підрядника у привласненні грошових коштів, не здійснивши нагляд та контроль за виконанням ремонту, підробив акти приймання виконаних будівельних робіт до яких вніс завідомо неправдиві відомості щодо обсягів фактично виконаного.

В результаті чого, комунальному підприємству завдано збитків в розмірі майже 500 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснювалось слідчими Ірпінського відділу Головного управління Нацполіції в Київській області.

Нагадаємо, що 21 червня в місті Ірпінь невідомий чоловік витягнув з кишені гранату та погрожував охоронцю супермаркету "Еко Маркет".

Читати "Моя Київщина" у Facebook