#

В Ірпені та Бучі за добу сталося шість пожеж

25.04.2020 15:23
В Ірпені та Бучі за добу сталося шість пожеж
Фото з першоджерела

Протягом 23 та 24 квітня рятувальники Ірпінського регіону ліквідували шість випадків загоряння сміття та сухої рослинності, що виникли в місті Ірпінь та Буча

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ ДСНС України в Київській області.

Перша пожежа трапилася ще 23 квітня близько 12:30 на вулиці Заводська, що у Бучі. Там полум’я охопило різне побутове сміття. На ліквідацію пожежі було залучено черговий караул 35-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Буча. Загалом на місці працювало четверо чоловік особового складу. 

Того ж дня рятувальники виїжджали ліквідовувати: 

загоряння сміття на вулиці Тургенівська;

загоряння очерету виникло в місті Ірпінь, по вулиці Багірова;

загоряння в місті Буча, по вулиці Сілезька;

загоряння трави у Бучі на вулиці Мельниківська.

24 квітня о 05:25 сталося загоряння сміття на приватному подвір’ї в місті Ірпінь, по вулиці 8-го Березня. На місці події працювали сім чоловік чергового караулу 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ірпінь.

"Рятувальники закликають не палити суху рослинність, адже трав’яні пожежі є одним з головних джерел викидів в атмосферу вуглекислого газу, а при сильній трав’яній пожежі гинуть практично усі живі істоти, що живуть у траві та на поверхні ґрунту", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в місті Ірпінь сталася пожежа близько 11-ї ранку в колишньому глиновидобувному кар’єрі в районі заводу "Планета Пластик".

Читати "Моя Київщина" у Telegram