#

В Ірпені та Приірпінні відбудуться міжнародні велосипедні перегони (ФОТО)

02.09.2020 16:59
В Ірпені та Приірпінні відбудуться міжнародні велосипедні перегони (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У неділю, 6 вересня, майже дві тис спортсменів-аматорів різного віку й на різних типах велосипедів долатимуть дистанції у 100 і 50 кілометрів через Ірпінь, Бучу, Ворзель, Михайлівку-Рубежівку, Козинці та деякі інші населені пункти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сайт "Київської сотки".

Варто зауважити, що взяти участь в сьомих міжнародних велоперегонах вже зареєструвалися 1844 учасники.

Важливо, що організатори заходу просять водії максимально мінімізувати виїзди особистим автотранспортом на вулиці, якими пролягає маршрут велозаїзду, та в прилеглі провулки в період з 9:00 до 16:00.

Планується, що в Ірпені велосипедисти їхатимуть через мікрорайон Романівка, вулицями Соборною, Достоєвського, Озерною, Личака, Центральною, Садовою та, повернувшись на Соборну, прямуватимуть у Бучу. На зворотному шляху маршрут проляже вулицями Собороною, Щасливою, Університетською та дорогою Р30 через Романівку.

Велоперегони проводитимуться в кількох категоріях: для учасників на шосейних і кросових велосипедах, на велосипедах "маунтен-байк" і "гібрид", на інших велосипедах (тондеми, міські велосипеди, кастомні байки тощо), на фіксах та сінгл-спідах, а також на велосипедах "Україна" або подібних ("Мінськ", "Десна" тощо). Учасники будуть поділені на групи за віком і статтю, досвідчені спортсмени змагатимуться окремо від новачків.

Змагання відбудуться за сприяння мерії столиці та Київської обласної державної адміністрації, а в Ірпені — за підтримки команди "Нові Обличчя".

У проведенні перегонів допомагатимуть волонтери — ірпінські регбісти, учасники велосипедної секції та представники громадської організації "Фонд регіонального розвитку "Місто для життя".

Зауважимо, що участь у перегонах платна, детальніше із ціновою політикою можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що в Сполучених Штатах Америки пройшла серія поєдинків Bellator 244, у яких український боєць з Приірпіння Ярослав Амосов переміг американця Марка Леммінгера.


Читати "Моя Київщина" у Facebook