#

В Ірпені велосипедист зімітував ДТП (ВІДЕО)

17.06.2020 13:42
В Ірпені велосипедист зімітував ДТП (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 16 червня, на вулиці Соборна недобропорядний велосипедист зімітував дорожньо-транспорту пригоду 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "КП Муніципальна Варта Ірпінської Міської Ради" у Faсebook.

Камери відеоспостереження муніципальної варти Ірпінської міської ради зафіксували факт імітації ДТП і введення в оману працівників поліції і громадськості.

Даний інциндент відбувся вчора о 18:17, і вже через півгодини в фейсбуці з'явився допис про те, що в місті Ірпінь на вулиці Соборна (поблизу кільця біля Ірпіньводоканалу) нібито збили велосипедиста. Але завдяки міським камерам відеоспостереження стало відомо, що реальна картина була іншою, в чому ви самі можете переконатися.

Недобропорядна людина, сама порушуючи правила дорожнього руху, перетинає дорогу на велосипеді по пішохідному переходу, а потім імітує ДТП, підкладаючи свій ровер під колеса мікроавтобусу.

Велосипедистам не можна перетинати дорогу по пішохідному переходу, так само як і розвертатися на пішохідному переході. У цьому випадку потрібно встати з велосипеду і перевести його через дорогу як пішохід.

Також на відео можна побачити, що по прибуттю працівників поліції велосипедист починає наступний етап акторської гри — шкутильгає, імітуючи травмування.

Нагадаємо, що 14 червня на автошляхах Київської області внаслідок ДТП шестеро людей опинилися у лікарнях, серед них дитина. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: