#

В Ірпені відбулося офіційне відкриття медичного центру "Добробут" (ФОТО)

11.06.2021 12:40
В Ірпені відбулося офіційне відкриття медичного центру "Добробут" (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 10 червня, в Ірпені, у новій триповерховій будівлі на вулиці Грибоєдова, 8-А, офіційно відкрився багатопрофільний медичний центр "Добробут"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Участь у церемонії відкриття медцентру взяли Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, голова Інвестиційної ради міста Володимир Карплюк, генеральний директор медичної мережі "Добробут" Олег Калашніков.

Володимир Карплюк зазначив, що відкриття "Добробуту" – це не лише можливість отримання якісної медичної послуги, а й надходження в місто інвестицій, податки наповнюють місцевий бюджет, відкриваються нові робочі місця. Ірпінь стає все більш привабливим для середнього і великого бізнесу.

Новий медцентр, який працюватиме без вихідних, щодня зможе приймати більше 300 пацієнтів. Тут можна пройти лабораторну та інструментальну діагностику на найсучаснішому обладнанні, отримати консультації висококваліфікованих фахівців за більш ніж 30 медичними напрямками, стати учасником комплексних програм здоров’я.

На другому поверсі центру розташована повноцінна стоматологічна клініка, яка надає послуги з терапевтичної, естетичної та дитячої стоматології, проводить хірургічне, пародонтологічне, ортодонтичне та ортопедичне лікування зубів.

Телефони медцентру: (067) 3331834, (050) 3735169. Записатися на прийом можна онлайн на сайті закладу.

Нагадаємо, що в соціальній мережі з'явилася інформація про те, що нібито в Ірпені затримали мавпу з паспортом, яка порушувала правила громадського порядку.



Читати "Моя Київщина" у Facebook