#

В Ірпені відбувся щорічний волейбольний турнір

01.07.2020 11:49
В Ірпені відбувся щорічний волейбольний турнір
Фото з мережі Інтернет

Місцева влада міста Ірпінь організувала проведення дружнього турніру із паркового волейболу з нагоди Дня Конституції України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Зауважимо, що на спортивному майданчику ДЮСШ зустрілися п’ять команд Ірпінського регіону: зі спортшколи та волейбольних клубів "Престиж", "Ірпінь" і "Пайп".

Слід сказати, що значна частина гравців Української волейбольної Суперліги є вихідцями з Ірпінської ДЮСШ, що говорить про належний рівень бази для тренувань волейболістів.

Додамо, що схожі турніри в місті проводять щороку, однак цього літа через карантинні обмеження їх буде менше. До того ж, директор Ірпінської ДЮСШ Володимир Тарасов повідомив про наміри провести змагання також до Дня Незалежності.

А вже у вересні планується великомасштабна спортивна подія на оновленій набережній. Про це розповів перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин. За його словами там будуються два волейбольні майданчики, футбольний майданчик, спортивний майданчик.

Нагадаємо, що в місті Ірпінь працівники комунальної служби за тиждень відремонтували дорожнє покриття на чотирьох перехрестях і на двох ділянках вулиць

Читати "Моя Київщина" у Telegram