#

В Ірпені відкриють функціональний молодіжний простір

27.02.2024 19:49
В Ірпені відкриють функціональний молодіжний простір
Фото з місця події

Сьогодні, 27 лютого, Ірпінська міська рада підписала Меморандум про співпрацю з ГО "ГоГлобал" для створення багатофункціонального молодіжного простору

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис заступника мера Ірпеня Андрія Кравчука.

Проєкт реалізують у партнерстві з Дитячим фондом ООН UNICEF за підтримки Німецького банку розвитку KfW і Посольства Німеччини. У молодіжному просторі будуть проводити лекції, тренінги, дебати, а також культурні заходи. Майбутній простір включатиме зону для лекцій та занять, зону для читання та ігор, зону для дозвілля.

Андрій Кравчук зазначив:

Поява молодіжного простору в Ірпені дозволить створити навчальну атмосферу, що поєднує сучасні технології, творчість та колективну роботу, де учні, студенти та молодь громади матимуть змогу розкрити свій потенціал та досягти високих результатів у різних сферах. Ми віримо, що молодіжний простір стане популярним місцем для зустрічей, творчих проєктів та заходів місцевих молодих лідерів.

Нагадаємо, що в Ірпені тривають роботи з будівництва нового корпусу дитсадка "Веснянка", що був знищений внаслідок прямого влучання снаряда на початку повномасштабного вторгнення рф.

Читати "Моя Київщина" у Facebook