#

В Ірпені відновили водопостачання (ФОТО)

27.04.2022 19:50
В Ірпені відновили водопостачання (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що спільними зусиллями фахівців "Київводоканалу", "Ірпіньводоканалу", "Житомирводоканалу" та підрядних організацій буо завершено прокладання водогону до міста Ірпінь

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на «КМДА – офіційний канал» у Telegram, було прокладено дві нитки поліетиленових труб діаметром 160 мм протяжністю 7 км та облаштовано водопровідні колодязі.

Трубопроводи транспортувалися на великих барабанах довжиною одного відрізка 430 метрів, що суттєво скоротило швидкість монтажу. Відтепер Ірпінь поєднаний з водопровідною системою Києва, і вода у місто постачатиметься зі столичних водопровідних станцій.

Роботи здійснювались завдяки фінансуванню та за підтримки благодійних організацій, зокрема, Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні.

Як повідомили у "Київводоканалі", компанія вже давно була готова до утворення так званої Київської агломерації та постачання води у прилеглі населені пункти, адже столичне водопровідне господарство має вільні потужності, що не використовуються в повному обсязі.

Також у дописі було сказано, що через військові дії водопровідно-каналізаційне господарство Ірпеня було зруйноване.

Нагадаємо, що 26 квітня місто Ірпінь відвідали Прем'єр-міністр Румунії Ніколає Чуке та Голова Палати депутатів Парламенту Марчело Чолаку.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: