#

В Ірпені відсвяткували 100-річчя Університету податкової служби

26.11.2021 09:00
В Ірпені відсвяткували 100-річчя Університету податкової служби
Фото з місця подій

Учора, 25 листопада, Університет державної податкової служби в Ірпені відсвяткував своє 100-річчя

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Миколи Ляшенка у Facebook.

Голова Бучанської РДІ привітав викладачів, співробітників та студентську спільноту із нагоди святкування 100-річчя Університету державної податкової служби України.

За його словами, протягом цих років колектив пройшов славетний шлях становлення від Українського торф’яного технікуму до одного з найкращих закладів вищої освіти – Університету державної податкової служби України.

Навчальний заклад підготував, і, Микола Ляшенко впевнений, готуватиме надалі висококваліфікованих фахівців, які поповнюватимуть сучасну українську державність, сприятимуть розбудові вищої освіти України.

Нині Університет державної податкової служби України має вікову історію і є лідером національної освіти регіону. Завдяки зусиллям та кропіткій праці колективу активно розвиваються сфери наукового, інтелектуального, культурного і спортивного життя міста Ірпінь та країни. Він додав:

Ми пишаємося, що маємо заклад вищої освіти, у якому молодь здобуває ґрунтовні теоретичні знання, якісну професійну підготовку, всебічні практичні навички та вміння, має можливість розкривати свої таланти та розвивати здібності на основі тісної інтеграції освітнього, наукового, інноваційного процесів.

Очільник РДА побажав колективу та студентам Університету незламної сили духу, жаги до нових знань, творчої наснаги, успіхів у професійній діяльності, високих рейтингів та оцінок, нових перспектив та вагомих досягнень заради щасливого майбутнього України.

Від імені Бучанської районної державної адміністрації він подякував заступнику директора Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту Аллі Савенко, завідувачу кафедри філософії та політології Любові Воробйовій, доценту кафедри менеджменту Ірині Самойловій, доценту кафедри фінансів ім. Л.Л. Тарангул Тетяні Коляді, завідувачу кафедри менеджменту Миколі Гусятинському, професору кафедри фінансового права Віктору Білоусу.

Нагадаємо, що на Київщині завершується капітальний ремонт дороги між Макарівською та Немішаївською громадами.



Читати "Моя Київщина" у Facebook