#

В Ірпені вже втринадцяте проводять інтелектуальний турнір "Literature Quiz Irpin" (ФОТО)

08.12.2021 09:15
В Ірпені вже втринадцяте проводять інтелектуальний турнір "Literature Quiz Irpin" (ФОТО)
Фото з місця подій

Традиційний інтелектуальний турнір "Literature Quiz Irpin" для дорослих і зовсім юних ерудитів відбувся вже втринадцяте в Ірпені

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Цього разу турнір був літературним і пройшов під назвою "Literature Quiz Irpin". Учасниками стали 24 команди з Житомирської та Київської областей. І вперше за три роки змагань призові місця завоювали п’ять команд із Ірпеня.

Організатор гри, він же автор турніру – учитель інформатики та робототехніки Ірпінського ліцею інноваційних технологій Іван Нечипорук. Він розповів, що ірпінці вибороли перемогу, оскільки перші два раунди стосувалися винятково Ірпеня, літератури Ірпеня, визначних місць Ірпеня.

Спонсором інтелектуальної гри традиційно виступило Товариство "Відважних". СЕО Товариства Володимир Карплюк запевняє:

Товариство "Відважних" та Інвестиційна група "Molodist" – це дві компанії, які обов’язково все, що стосується стимуляції підвищення якості навчання, бажання до навчання, до особистого розвитку наших ірпінських дітей, із задоволенням будуть підтримувати й фінансувати, тому що це частина стратегії, частина місії наших компаній.

Такі змагання в Ірпені проводяться вже більше трьох років. Третій раз поспіль турнір був онлайн і проходив у міській бібліотеці. Щоб результати були чесними, за грою слідкувало журі.

За три роки існування турніру в ньому взяли участь понад 600 інтелектуалів. Організатори не зупиняються на досягнутому і вже планують зробити змагання всеукраїнського рівня.

Нагадаємо, що 8 грудня в Ірпені відбудеться прем’єрний показ документального фільму "Розірви коло".




Читати "Моя Київщина" у Facebook