#

В Ірпені працівники КП "Муніципальна варта" зафіксували 120 правопорушень у сфері благоустрою

05.08.2020 12:20
В Ірпені  працівники КП "Муніципальна варта" зафіксували 120 правопорушень у сфері благоустрою
Фото з сайту Ірпінської міської ради

Протягом липня в місті Ірпінь співробітники комунального підприємства "Муніципальна варта" попередили й зупинили понад чотири з половиною тисячі правопорушень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Ірпінської міської ради.

На гарячу лінію «Мунварти» за цей період надійшло 161 звернення від жителів міста. Такі дані містяться в аналітичній довідці підприємства.

Традиційно найбільше дзвінків на гарячу лінію було пов’язано з проблемами з електропостачанням — 94. Також 38 звернень стосувалися безпосередньо сфери компетенції "Муніципальної варти", 13 — КП "Управління благоустрою міста" , 9 — житлово-комунального господарства, 4 — КП "Ірпіньводоканал", 2 було переадресовано поліції та 1 — рятувальникам.

Згідно з документом, протягом липня найбільш поширеними правопорушеннями, на які відреагувала "Мунварта", були спроби паління в заборонених місцях (2631 випадок) та розпивання спиртного там, де це заборонено законом, а також поява в нетверезому вигляді в громадських місцях (1503 випадки). Також співробітники "Муніципальної варти" попередили або зупинили 126 спроб порушення громадського порядку, 27 випадків дрібного хуліганства, 78 випадків порушень правил торгівлі, 120 правопорушень у сфері благоустрою (складено 17 адмінпротоколів) і стільки ж порушень правил утримання собак і котів.

У липні "мунвартівці" провели 114 самостійних і 21 спільне з поліцією патрулювання, надали допомогу 169 потерпілим і хворим, а також 32 рази допомогли лікарям супроводжувати осіб, що перебували під дією алкоголю чи наркотичних речовин.

Нагадаємо, що 17 лютого на сайті місцевих петицій з’явилася вимога жителів Ірпеня про закриття комунального підприємства “Муніципальна варта”.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: