#

В Ірпені забудовники купують політичні партії (ФОТО)

15.09.2020 10:20
В Ірпені забудовники купують політичні партії (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У соціальних мережах поширилися інформація, що в місті Ірпінь забудовники купують політичні партії, щоб потім знову дерибанити землю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Лаврентія Кухалейшвілі у Faсebook.

За словами чоловіка, забудовники купують цілі партійні осередки, щоб знову дірватися до влади. 

Погнали з БПП куплю СПРАВЕДЛИВІСТЬ і буду всім вішати локшину, що це таке! Люди і без тебе знають значення цього слова! Справедливість і ЗЛОбудовники слова несумісні! Така погань в ЖОДНОМУ разі не може бути обрана в місті раду, - говорить Кухалейшвілі.

Далі він критикує Дмитра Войцеха, який підтримує політичну команду "Справедливість".

А вони часом з'явилися не через тебе! Це не ТИ часом збудував цілі багатоповерхові комплекси! Чого вартий лише один Карат на 1000 квартир! А ЖК біля парку Правека на розі Тургенівської і Собороної, який ти будуєш в приватному секторі! А інші забудови в Ірпені! Саме ти разом з іншими кишеньковими забудовниками Карплюка винен в тому, що в місто переїхало тисячі нових мешканців і тисячі нових машин і ти нам про корки будешь співати, - обурюється чоловік.

Кухалейшвілі  ще більше обурюється та говорить, що надзвичайно важко слухати ці цинічні обіцянки, які лунають з горлянок кандидатів у мери Ірпеня. Він назвав їх "політичними проститутками", які постійно змінюють партії.

Політичні проститутки, які з року в рік бігають по партіям! Вчора ти депутат від Укропу і голосуєшь за дребенний Генплан знищення Ірпеня, а завтра ти в іншій партії знов лізешь до корита деребанити! Я про родича забудовника Олександра Пікулика який купив Батьківщину! Василь Серофімовіч Пікулик вже років 20 сидіть в Приірпіння і деребанить ресурси Громади! Він був і головою Коцюбінського і він залишається тестем Ігоря Вішнякова, який кинув тисячі людей на квартири в мікрорайоні Благодатний! Він також проголосував за деребанний Генплан знищення Ірпеня! А, як вам погань Олеся Олійник, яка називала активістів ніщебродами і водить дружбу з росіянами, які вбивають наших хлопців на сході! Кому війна а кому танцюльки! Погань! Це для них уособлення справедливості! Гниль позорна! - пише чоловік.

Лаврентій Кухалейшвілі говорить, що в місті Ірпінь є партія, яка вже 10 років бореться проти забудовників, і про неї знають жителі, котрі бачать результати роботи даної політичної сили.

Це партія Свобода, ЄДИНА партія, яка вже не зрадила ваші інтереси! В 2010 році був би 1 депутат від Свободи бо покидьки вкрали голоси! В 2015 вже в 4 рази більше в тому числі і я! І ми за 5 років ЖОДНОГО разу вас не зрадили! Не проголосували за жодне деребанне рішення! Ми не збагатилися на деребані ресурсів Громади і це факт! – зазначає чоловік.

На кінець Кухалейшвілі зазначає, що він разом з іншими членами цієї політсили буде боротися за збереження зелених зон і проти незаконної забудови в Ірпені. 

Нагадаємо, що вересня 14 у соціальних мережах з’явилися фото, які ілюструють, що в Ірпені до скандального будівництва протягують газову трубу.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: