#

В Ірпені запрацювала перша твердопаливна котельня КП "Теплоенергопостач" (ВІДЕО)

24.11.2020 19:20
В Ірпені запрацювала перша твердопаливна котельня КП "Теплоенергопостач" (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Ірпінське КП "Теплоенергопостач" запустило першу твердопаливну котельню

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Операторка котельні Ольга Фем’як підкидає в топку соснові дровцята й уважно стежить за температурними показниками. Каже, що поліна треба завантажувати вчасно, з дотриманням температурного графіку.

Котельня запрацювала на вулиці Тургенівській, 102. Вона обігріває два будинки – звичайну житлову чотириповерхівку та гуртожиток.

У зв’язку з тим, що котельня, яка раніше обслуговувала ці два будинки (вона на "Машторфі" знаходиться), за технічними можливостями не змогла їх обслуговувати, наше підприємство прийняло рішення в короткі строки – десь за тиждень – змонтувати цю твердопаливну котельню, – зазначив головний інженер комунально-побутового підприємства "Теплоенергопостач" Максим Панчук.

Котельня оснащена двома котлами потужністю 100 кіловат кожен. Поки на вулиці відносно тепло, працює лише один агрегат. Коли ж ударять морози, запустять і другий. Загалом при нинішній погоді на котельню потрібно в середньому три куби деревини на добу.

Щоб люди не залишилися без тепла, змонтували саме твердопаливну котельню, бо це найпростіший і найшвидший варіант. Якщо ж така альтернатива не приживеться, то на наступний опалювальний сезон збудуємо тут газову котельню, – кажуть у "Теплоенергопостачі".

Нагадаємо, що в Ірпені вже другий раз за останні два тижні спеціалісти зафіксували випадок сказу в кота.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: