#

В Ірпені запрацювало наметове містечко для людей, які втратили своє житло (ФОТО)

11.05.2022 19:40
В Ірпені запрацювало наметове містечко для людей, які втратили своє житло (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 11 травня, у місті Ірпінь на території санаторію "Дубки" почало роботу перше наметове містечко для людей, які втратили своє житло

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Олександра Маркушина у Facebook.

За словами міського голови, наразі облаштовано 70 місць у наметах і ще 120 у кімнатах санаторію. Також організовано роботу медпункту та їдальні.

Наразі ще проводиться робота в пошуках варіантів тимчасового житла для людей, які зараз зовсім не мають де жити. Обговорюється варіант надання Укрзалізницею спальних вагонів.

Маркушин сказав:

Тож якщо ви мешканець Ірпінської громади, втратили житло і зараз не маєте де жити, приходьте до Ірпінського ЦНАПу або телефонуйте 0990601861. Першочергово житло будемо надавати пенсіонерам та сім’ям з дітьми. Дякую за розуміння!  Хочу наголосити, що зараз йдеться про проміжний тимчасовий варіант житла! Паралельно обласне керівництво та держава напрацьовують механізми забезпечення постійним житлом людей, які його втратили.

Нагадаємо, що поліцейські Вишгородщини спільно з поляками-волонтерами доправили гуманітарну допомогу мешканцям зони відчуження.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: