#

В Ірпені з'явиться школа мистецтв з інтерактивним музеєм та концертною залою (ФОТО)

01.06.2023 14:30
В Ірпені з'явиться школа мистецтв з інтерактивним музеєм та концертною залою (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Засновник Irpin Reconstruction Summit та голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк поділився новими деталями плану будівництва нового приміщення для дитячої школи мистецтв

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на ITV.

У новій школі мистецтв планують створити музичний музей з інтерактивними експонатами та з музичними інструментами, які будуть створені у різних формах та розмірах. На візуалізаціях, якими поділився Володимир Карплюк, видно величезну гітару та піаніно на підлозі.

Інтер’єр концертної зали школи буде створено за мотивами лісу. Відчуття присутності на природі підсилюватиме дизайн у зелених та коричневих кольорах, природна акустика і вікно, яке пускатиме у залу природне світло.

Ідея створити нову школу мистецтв зародилася ще до війни. Вже тоді почали створювати перші проєкти, але процес зупинився через початок повномасштабного вторгнення росії в Україну. Проте вже у березні 2023 року ідею відродили та за підтримки Інвестиційної ради Ірпеня розпочали створювати принципово новий, сучасний проєкт закладу початкової мистецької освіти для мешканців Ірпінської громади.

Нагадаємо, що відомий німецький художник Bananensprayer залишив свої графіті в Ірпені.


Читати "Моя Київщина" у Telegram