#

В Ірпені забудовник Пеший знеструмив будинок і порадив шукати інше житло (ВІДЕО)

13.08.2020 13:11
В Ірпені забудовник Пеший знеструмив будинок і порадив шукати інше житло (ВІДЕО)
Валерій Пеший. Фото: Портал Ірпеня

Жителі ЖК "Київський" в Ірпені стали заручниками забудовника Валерія Пешого, який на власний розсуд вирішив відключити від енергопостачання цілий будинок

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", 12 серпня будинок по вулиці Університетській, 2/1 (корпус 3) був повністю знеструмлений за вказівкою Валерія Пешого – ексдепутата Ірпінської міської ради від "Батьківщини", якому закидають дерибан Біличанського лісу.

У розмові з жителями будинку Пеший сказав, що світло з’явиться лише тільки тоді, коли власники квартир будуть платити готівкою в бухгалтерію обслуговуючої компанії. А якщо хоча б один мешканець буде мати заборгованість за надані послуги – електроенергію відключать усім без винятку.

Пеший у звичній для себе манері почав лаятися з жителями ЖК, але найбільше його стривожила присутність журналіста та оператора телеканалу "Погляд". Він декілька разів наголосив, що пояснить причину відключення пізніше, але за умови, якщо жителі будинку не будуть звертатися за допомогою до представників четвертої влади.  

Якщо мешканці ЖК почнуть влаштовувати збори, робити пости у соцмережах та залучати до розголосу представників медіа – світло не з’явиться. Пеший наголосив, що якщо когось не влаштовує така ситуація, то нехай купує квартиру в іншому ЖК.

Також нашому виданню стало відомо, що план житлового комплексу є таємницею, адже Пеший його навідріз відмовляється показувати. Окрім того, мешканців обурює той факт, що в дворі біля ЖК їм обіцяли побудувати дитячий майданчик, але натомість там з’явився двоповерховий паркінг.

Нагадаємо, що у жовтні 2018 року невідомі здійснили напад на ірпінського забудовника Валерія Пешого, після чого він потрапив у реанімацію.


Читати "Моя Київщина" у Facebook