#

В Ірпінь та Бородянку приїхали прем’єри Чорногорії та Албанії (ФОТО)

15.06.2022 15:50
В Ірпінь та Бородянку приїхали прем’єри Чорногорії та Албанії (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 15 червня, прем’єр-міністри Чорногорі та Албанії Еді Рама та Дрітан Абазович відвідали Іріпінь та Бородянку у межах офіційного візиту до України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис міністра Чорногорії Дрітана Абазовича у twitter.

Дрітан Абазович опублікував фото з Ірпеня та написав про побачене у Бородянці:

Одразу після приїзду ми відвідали Бородянку, місто, зруйноване на початку вторгнення. Ми є свідками руйнувань, спричинених війною. Ми співчуваємо Україні за численні людські жертви та страждання, які вони переживають протягом кількох місяців.

Мер Ірпеня Олександр Маркушин також написав про візит іноземної делегації до міста, й заявив, що знову і знову не втомлюється розказувати та показувати світовим політикам наслідки російської агресії в Україні та Ірпені зокрема. Міський голова переконаний:

Ми маємо щодня нагадувати світові про жорстокі злочини росіян, які тривають й досі на тимчасово окупованих територіях нашої держави. Ми просимо про допомогу і підтримку, бо лише разом зі світовою спільнотою ми подолаємо це зло.

Нагадаємо, що в Ірпені відзнаками Головнокомандувача ЗСУ та Міністерства оборони України нагородили добровольців, які боронили місто від російських окупантів.



Читати "Моя Київщина" у Telegram