#

Дитячий секс-скандал: матір 8-річної блогерки викликали в Ірпінське відділення поліції (ВІДЕО)

19.03.2021 10:40
Дитячий секс-скандал: матір 8-річної блогерки викликали в Ірпінське відділення поліції (ВІДЕО)
Фото з місця події

Дитячий омбудсмен Микола Кулеба звернувся в правоохоронні органи через скандал навколо відносин і відвертих постів восьмирічної Мілани Маханець і 13-річного блогера Паші Пая

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Кислород".

Мати 8-річної блогерки Дар’я Маханець побувала на допиті в Ірпінському відділенні поліції, після чого прокоментувала ситуацію, яка створилась навколо неї та її доньки.

Мені є, що відповісти недоброзичливцям. Наприклад, сьогодні ми дали свідчення поліції в Ірпені. Свою позицію ми будемо відстоювати і далі. Доведемо, що нічого незаконного не зробили. Крім того, в подальшому будемо звертатися до кіберполіції для того, щоб було вжито заходів щодо тих, хто публікував негативну і непідтверджену інформацію, – заявила жінка

За словами Дар'ї, вона готує свою дочку до кар'єри моделі, тому Мілана активно займається блогерством. Також вона заперечує, що її дочка нібито живе з 13-річним хлопчиком окремо від батьків.

Це дуже викривлена ​​інформація. Дитина у своїй сторіс зазначила, що вона їде на ночівлю до Паші. Це був сімейний візит. Тобто, я разом з Міланою приїхали в гості до родини, з якою ми дружимо. Не вона кудись переїхала, а ми разом з нею поїхали, – пояснила жінка.

Також мати малолітньої блогерки додала, що не озвучує Мілані скандальної інформації, яка публікується в соцмережах.

За даними ЗМІ, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про ввезення, виготовлення і розповсюдження порнографічних предметів. Однак, підозри нікому не пред'явлені. Поки що батьки обох юних блогерів були просто опитано.

Передісторія:

У мережі розповсюдились плітки про те, що популярні в Instagram і Likee діти-блогери Мілана Маханець та Паша Пай нібито завели роман. Такий висновок читачі зробили судячи з публікацій 8-річної українки, на яких вона позує у відвертих "луках" і цілується з 13-річним блогером Пашею Паєм. А на День закоханих діти навіть орендували квартиру.

Мати дівчинки підтримує інтернет-кар'єру своєї дочки, чим не на жарт розлютила мережу та дитячого омбудсмена Миколу Кулебу, який звернувся в правоохоронні органи через скандал навколо стосунків і відвертих постів блогерів.

Нагадаємо, що днями на сесії Коцюбинської селищної ради представник "Слуги народу" селищний голова Сергій Даніш вручив грамоту Івану Казімірову.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: