#

В Ірпінській ДЮСШ з'являться відділення велоспорту та вільної боротьби

23.02.2022 08:30
В Ірпінській ДЮСШ з'являться відділення велоспорту та вільної боротьби
Фото з мережі Інтернет

Учора, 22 лютого, члени виконкому міської ради Ірпеня підтримали рішення щодо відкриття у міській ДЮСШ відділення вільної боротьби та відділення велоспорту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV".

Ірпінський місьский голова Олександр Маркушин вказав, чому саме напрямки велоруху та вільної боротьби буде відкрито у ДЮСШ:

У нас дуже потужно розвивається велорух. Щодо вільної боротьби – у нас є Ірина Коляденко, яка показала дуже потужний результат на Олімпіаді.

Окрім того, мер міста запевнив, що протягом двох найближчих років в Ірпінській ДЮСШ з’являться нові види спорту, пов’язані із Льодовою ареною, яку збудують у місті. Тут йдеться про школу хокею та школу фігурного катання.

Також, Олександр Маркушин нагадав, що Льодову арену будуватимуть у межах президентської програми "Велике будівництво".  Міський голова деталізував:

На сьогоднішній день уже закінчується тендерна процедура, у березні будуть проходити торги, і вже є погодження Офісу Президента на виділення коштів на будівництво Льодової арени. 90% – це кошти держави, 10% – це наші з вами місцеві гроші з бюджету розвитку. Ці кошти ми вже виділили на сесії, і я впевнений, що після тендерної процедури ми відразу зможемо приступити до будівництва.

Нагадаємо, що на засіданні виконкому міської ради мер Ірпеня Олександр Маркушин розповів, що у двох школах міста незабаром збудують спортивні майданчики.

Читати "Моя Київщина" у Facebook