#

В Ірпінській громаді оновлюють ліфтове господарство

09.01.2024 08:50
В Ірпінській громаді оновлюють ліфтове господарство
Фото з місця події

В Ірпені напередодні Нового року встановили одразу два нові сучасні ліфти  у будинках на вул. Ярославська, 14 та вул. Заріфи Алієвої, 61

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Олександра Маркушина.

Важливе оновлення — система автоматичної евакуації. У разі, якщо у будинку відключиться електроенергія, кабіна плавно доправить пасажира на найближчий поверх і двері відчиняться.

На кнопки виклику нанесено шрифт Брайля та працює звукове підтвердження натискання, щоб людям з порушенням зору було зручніше користуватися панеллю.

Попри те, що модернізація ліфтів старого житлового фонду у Ірпінській громаді триває повільніше, ніж громада потребує, попри брак коштів протягом семи років все-таки вдалося замінити вже 17 ліфтів. Кожні чотири місяці комунальники проводять плановий техогляд кожного ліфта та контролюють справність усіх елементів.

Якщо мешканці Ірпінської громади мають нарікання на роботу ліфтів у будинку, слід звертатися на Гарячу лінію КП "УЖКГ "Ірпінь": (04597) 63-005.

Нагадаємо, що до Ірпеня приїхали депутати німецького Бундестагу, щоб побачити рівень руйнувань та відбудову в умовах повномасштабної війни.

Читати "Моя Київщина" у Facebook