#

В Ірпінській громаді запрацювала мобільна бригада соціально-психологічної допомоги

15.07.2022 15:20
В Ірпінській громаді запрацювала мобільна бригада соціально-психологічної допомоги
Фото з місця подій

В Ірпінській громаді створили першу на Київщині мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" покликанням на "ITV news", про це повідомив керівник управління праці та соціального захисту населення Ірпінської міськради Петро Зброжек.

Цей проєкт був ініційований Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA) та громадською організацією "Інноваційні соціальні рішення" за фінансової підтримки урядів Великої Британії, Канади та Центрального фонду реагування на надзвичайні ситуації ООН (CERF).

За словами Петра Зброжека, спеціалісти бригади надаватимуть соціально-психологічну допомогу особам, що постраждали від насильства, та внутрішньо переміщеним особам, які були вимушені залишити зони бойових дій. Також фахівці проводитимуть навчальні тренінги для спеціалістів із питань запобігання та протидії насильству й подолання наслідків бойових дій. Окрім того, психологи будуть проводити індивідуальні зустрічі з людьми, які цього потребують.

Консультації проходитимуть щовівторка та щочетверга у приміщенні управління праці та соціального захисту населення за адресою: м. Ірпінь, вул. Д. Попова, 26-Б, каб. 15.

Довідки та попередні консультації для громадян доступні за телефоном (050)527-56-53.

Нагадаємо, що у рамах проєкту "SOCAR. Україна. Разом", компанія SOCAR Energy Ukraine взяла участь у відновленні зруйнованої покрівлі Ірпінської школи №12 імені Заріфи Алієвої, а також заміні вікон та дверей.

Читати "Моя Київщина" у Telegram