#

В Ірпінському академічному ліцеї пройшла презентація книги австрійської психологині

19.03.2024 15:34
В Ірпінському академічному ліцеї пройшла презентація книги австрійської психологині
Фото з місця події

Вчора, 18 березня, в Ірпінському академічному ліцеї НУБіП відбулася презентація книги австрійської психологині  і психотерапевтки Барбари Прайтлер "На їхньому боці - Психосоціальна робота з травмованими біженцями"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Ірпінської міськради.

Барбара Прайтлер - відома у світі психологиня, яка від початку російської загарбницької війни проти України провела чимало вебінарів і семінарів,  спрямованих на подолання педагогами ментальних викликів, спричинених війною, розвиток резильєнтності, самозбереження та психологічне й емоційне піклування про своїх учнів та запобігання вигоранню педагогічних працівників. Проєктне коопераційне бюро Австрійської служби міжнародної співпраці в галузі науки та досліджень доручило виконати переклад книги "На їхньому боці - Психосоціальна робота з травмованими біженцями" Барбари Прайтлер. За сприяння уповноваженого з питань освіти австрійського Федерального Міністерства освіти, науки та досліджень Домініка Айзенманна десятьом закладам освіти Ірпінської громади було передано 200 екземплярів видання.

Книга містить основоположні психологічні знання для вчителів, психологів чи волонтерів, які надають допомогу біженцям. Крім того, це дасть їм змогу надати високоякісну першу допомогу внутрішньо переміщеним особам у межах України. Дана презентація є продовженням співпраці в рамках проєкту "Лідерство та менеджмент якості освіти у школах".

Нагадаємо, що мешканців та гостей Ірпінської громади запрошують на забіг "Єднання України 2024", який пройде 23 березня.

Читати "Моя Київщина" у Facebook