#

В Ірпінському центрі первинної меддопомоги обрали нових керівників

15.05.2022 13:02
В Ірпінському центрі первинної меддопомоги обрали нових керівників
Андрій Левківський із новопризначеними керівниками центру

Директор Ірпінської КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Андрій Левківський повідомив, що в закладі призначено двох нових керівників 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Сімейний лікар. Ірпінь" у Facebook.

Медичним директором Ірпінського міського центру первинної медико-санітарної допомоги призначено Ігоря Паюка, а заступником директора закладу зі зв’язків із громадськістю став депутат міськради Антон Головенко.

Керівник центру Андрій Левківський відзначив, що Ігор Паюк – кваліфікований лікар та досвідчений управлінець, який тривалий час працював у медзакладі на різних посадах – від сімейного лікаря до завідувача амбулаторії. Антон Головенко протягом довгого часу допомагав центру на громадських засадах та лобіював його інтереси в органах влади різних рівнів.

Під час воєнних дій в Ірпінській громаді Антон та Ігор залишалися в Ірпені. Ігор займався медичними питаннями, консультував пацієнтів, рятував поранених, займався медичною евакуацією, брав на себе медичні організаційні питання. Антон – людина військова, яка пройшла АТО, із перших днів війни взяв на себе відповідальність та підставив плече нашому колективу, із нуля організував процес евакуації військових та цивільних. 

Антон перший виїхав за пораненими й на власному прикладі вибудував алгоритм евакуації. Він проводив навчання та інструктаж для колег, щоб врятувати життя медперсоналу.

У дописі Андрій Левківський підсумував:

У зв’язку з цим я прийняв рішення запропонувати Антону та Ігорю керівні посади у нашому закладі. Дякую хлопцям за те, що погодилися взяти на себе відповідальність і надалі працювати на розвиток нашої медицини та нашої громади.

Нагадаємо, що гурт Kalush Orchestra відзняв матеріал для кліпу на пісню "Stefania" у звільненому Ірпені.

Читати "Моя Київщина" у Telegram